Åben Montering

21. januar - 3. marts 2023

Når  den nye udstilling skal monteres indebærer det et tæt samarbejde med de billedkunstnere KunstCentret har inviteret og som på skift vil være til stede i perioden. På nært hold, og med respekt for den ofte følsomme proces i denne fase, kan man følge deres samarbejde med udstillingstekniker, formidlere og vores frivillige hjælpere, som støtter dem  til at opnå det bedste resultat, så der i sidste ende bliver en gennemtænkt og inspirerende udstilling til publikum.  

Under Åben Montering oplever publikum kunsthallen, der til tider summer af liv og hvor det roder og måske larmer lidt. Alle vil få et indtryk af alt det som går forud og foregår bag kulisserne før en udstillingsproduktion er helt på plads. Det er i hverdagene dette arbejde pågår, og i weekenderne vil publikum opleve sporene af det og kunne se værker, der rundt omkring er på vej til at blive monteret. Vi har så at sige ”vent vrangen ud” på KunstCentrets værksted for en tid.

AMAZING NATURE ønsker at imødekomme en stigende tendens i kunsten til at bearbejde vores natursyn, og at genopdage eller anerkende mennesket forbindelse med naturen. Kunsten i AMAZING NATURE kredser om temaer som håb, forunderlige forbindelser og nye eller genfundne veje, som fører os tættere på naturen.

Vores formidlere vil være tilstede i salene på hverdage og besvarer spørgsmål ifm. monteringen og den kommende udstilling.   

Vi holder både receptionen, Kurbygningen, Skovvilla og Café Ørnsø åbne for besøg i perioden med Åben Montering, hvor der også er ½ pris på entrébilletten.