college persuasive essay homework help with logarithms

PERSPEKTIVBANDEN I AKTION

Perspektivbanden i aktion - en sanseudstilling for børn og unge

Tag på oplevelsesbesøg i Perspektivbandens fantastiske univers

Fantasien og farverne frisættes i et oplevelses-, inspirations- og aktivitetsrum. Perspektivbanden bygger en farverig modsætning op til Vilhelm Hammershøis grå og stilfærdige univers.

Målgruppe: børn i alderen 3-14 år. 

Åbningstider:

Tirsdag - fredag kl. 12-16, lørdag - søndag kl. 11-17

Fri entré for børn under 16 år. Voksne betaler almindelig entré.

PERSPETIVBANDEN FÅR EN EKSTRA UGE

Børn og voksne får en ekstra chance for at besøge sanseudstillingen ”Perspektivbanden i aktion” på KunstCentret Silkeborg Bad. Udstillingsperioden bliver nemlig forlænget med en uge, så udstillingen kan opleves til og med søndag den 12. december 2010.

2.000 børn har besøgt udstillingen

Flere end 2.000 børn har indtil nu benyttet chancen for at gå på opdagelse i Perspektivbandens farverige univers. Blandt de besøgende er både familier og tilmeldte grupper med børnehavebørn og skolebørn.

TV2 Østjylland besøgte udstillingen "Perspektivbanden i aktion" ved åbningen den 18.9. Se indslag 

Udstillingen er skabt af Perspektivbanden, der består af de to kunstnere Magnus Damgaard og Kristian Nordentoft. Med udgangspunkt i et maleri af Vilhelm Hammershøi har Perspektivbanden skabt en oplevelsesorienteret totalinstallation. Her er både lys og mørke, gys og sjove lyde. I Hammershøis interaktive lejlighed må man gerne røre ved tingene, kravle ind i skabene, og se hvad der sker, når man trækker i toiletsnoren. I udstillingens kreative værksted kan lave sin egen collage og hænge den op, så den bliver en del af udstillingen.

Se mere om udstillingen på www.hammerhøj.dk

Her kan du se CV for Perspektivbanden og forfatteren Finn Lykke Schmidt.

Se film på YouTube:

Se Perspektivbanden lave en Hammershøi-drage