homework help with the amendments racist term papers research paper on community service collateral assignment of life insurance policy

2007

6. jan. - 18. marts

Billeder fra Iran

Farverige tegninger af 18 helt unge børnebogsillustratorer fra Iran. Arrangeret af en lille gruppe danske tegnere og litteraturfolk i samarbejde med forlaget Shabaviz i Iran.

27. jan. - 25. marts

Inge Nørgaard

Den danske væver og billedkunstner Inge Nørgaard (f. 1952), der er bosat i det nordvestlige USA, viser billedvævninger, mixed media og skulptur. Motivisk har hun hentet inspiration fra mytologien, aktuelle socialpolitiske emner og fra naturen, også den på Silkeborgegnen

27. jan. - 6. maj

Helle Thorborg

Stor retrospektiv udstilling med maleri, tegning og grafik. Kunstneren fylder 80 år i april 2007. Hun udgiver samtidig med udstillingen sine erindringer, der ud over at være en personlig beretning også fortæller om en hel epoke i dansk kunstliv.

10. feb. - 20. maj

SOFASTYKKER

13 nutidige danske billedkunstnere og kunsthåndværkere forholder sig til 'sofastykket'. Billedkunst har altid været anvendt til at udsmykke hjemmet, men hvordan bruger vi kunsten i hjemmet i dag? Kunstnerne polemiserer med selve begrebet ”sofastykke”, undersøger det, vender det på hovedet og stiller spørgsmål, der måske giver nye tanker for betragteren

24. marts - 10. juni

Dialog / Natur

Fotograf Carl Dietrich Bühler (D) og maler Jørgen Jakobsen (DK) har begge de nære landskabs- og plantestudier som afsæt for deres billedskabelse - se deres vidt forskellige værker mødes i denne udstilling.  

31. marts - 10. juni

Nicaraguansk keramik – tradition & fornyelse

Organiske former og stramme mønstre præger mange arbejder af de unge keramikere fra ”keramikbyer” som bl.a. San Juan de Oriente. Samtidig er nutidens keramikere gode til at fortolke traditionen. Udstillingen vises i samarbejde med Grimmerhus, Danmarks Keramikmuseum i Middelfart.

12. maj - 5. aug.

Thorsten Dennerline

Kunstneren, der er barnebarn til Asger Jorn, er født og bosat i USA, hvor han arbejder som professor i grafik ved Bennington College. Udstillingen omfatter maleriserien ”I Was There 2” og ætsningerne ”The Man Who Fell Upwards”.

12. maj - 5. aug.

Nils Ramhöj

Gensyn med den svenske maler som i 2004 bl.a. viste serien ”13 billeder af en far” i Skovvilla.

26. maj - 19. aug.

KURV

Censureret udstilling under kategorierne Hegn, Møbler, Kurve og Skulptur. Se, hvordan naturens materialer omsættes til form og kunstnerisk udtryk. David Drew fra England er inviteret som særlig gæst, og bidrager med et udendørs værk.

Arrangøren Dansk Pileforening har de seneste 10 år ydet en stor indsats for at genoplive kurvemagerfaget og fejrer i 2007 jubilæum med en række aktiviteter.

16. juni - 26. aug.

Paul Beckett

En verden med dyremotiver, tyrefægtning, portrætter og musicerende mennesker udfolder sig i Paul Becketts (1922-94) akvareller og tegninger.  Udstillingen præsenterer et udvalg af hans livfulde dyretegninger og portrætter. Sammen med sin hustru skabte Paul Beckett et internationalt kunstnerrefugium i Spanien.

16. juni - 26. aug.

Eyes That Tell

36 originale malerier af nulevende billedkunstnere fra Amazonas, samt en række fotografier. En farverig og fortællende udstilling, der følger op på tidligere udstillinger med Makonde, Haitiansk kunst, Aboriginals, mfl. Vises i samarbejde med IWGIA (International Work Group for Indigenous Affairs). Udstillingen har opnået støtte fra CKU (Center for Kultur og Udvikling).

18. aug. - 4. nov.

14 + 1 stationer. Øvelser i at Berøre

En udstilling af kunstneren Borgny Farstad Svalastog (f. 1943, Norge), der bl.a. kredser om rejsen gennem tilværelsen. Den har været vist på Museo das Peregrinacions i Santiago de Compostela, i Nordens Hus i Reykjavik, i Kunstbanken Hedmark Art Centre i Hamar og i Ærkebiskoppens palæ i Trondhjem og vises nu som det eneste sted i Danmark på KunstCentret Silkeborg Bad, hvor den udfolder sig som en totalinstallation i Skovvilla. Skabt i samarbejde med kunstneren og kurator Per Bjarne Boym.

1. sept. - 16. dec.

COBRA Reykjavik

Stor udstilling, der fejrer, at det snart (i 2008) er 60 år siden COBRA blev dannet, ved at lægge et særligt fokus på relationerne mellem islandske og danske kunstnere. Produceret i fællesskab af Komiteen for COBRA Reykjavijk, Islands Nationalmuseum Listahafn, KunstCentret Silkeborg Bad og en lang række sponsorer. Kurator: Per Hovdenakk.

Arne Högsander og hestehoved
Arne Högsander og hestehoved
1. sept. - 30. dec.

MYTE, MARIONET & MENNESKE 

Nogle af nutidens bedste teaterkunstnere fra de nordiske lande viser dukker og teaterdekoration i denne udstilling, hvor inspiration fra forskellige myter og fortællinger er central.

Arrangeres i relation til Festival of Wonder 2007 – Silkeborg Internationale Dukketeaterfestival.

10. nov. – 2. marts 08

Quilt Art 22

En snes professionelle quiltere fra den europæiske Quilt Art Gruppe viser eksempler på deres arbejder.

22. december – 6. januar 2008

"Mens vi venter på en fællesnævner" - et værk af billedkunstner Erik Gamdrup Jensen

I tolv dage vil publikum få mulighed for at se et usædvanligt kunstværk på KunstCentret Silkeborg Bad. Værket har titlen "Mens vi venter på en fællesnævner" og det er første gang det præsenteres for offentligheden.

Værket består af næsten 90 i størrelsesmæssig forstand ens malerier, og disse er monteret i KunstCentrets dobbelthøje panoramasal, således at betragteren er omgivet af det. De enkelte malerier, som kan opfattes som moduler eller stifter i en mosaik, opleves hele tiden i sammenhænge med de andre billeder, som er lige ved siden af, nedenunder, overfor eller ovenfor.

Læs mere...